Lasergamen: het leukste en gaafste teamspel!

teamspel

Lasergamen is voor zowel jong en oud en ideaal voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes en familieuitjes. Het is één van de leukste teamspellen dat er is, maar wat maakt het nou zo leuk? Dat gaan wij jou hier vertellen!

Wat maakt lasergamen zo gaaf?

Lasergamen wordt gespeeld in teams, waarbij er maximaal 4 groepen tegen elkaar spelen. De laserguns zijn pijnloos, dankzij de straal en je kan je tegenstander tot wel 50 meter raken. Je kan het ook in het donker spelen voor nog meer uitdaging in het spel. Daarnaast heb je een bepaald aantal levens en als die op zijn ben je af. Doordat je dus meerdere levens hebt hoef je niet meteen het teamspel te verlaten. Als je een pakket huurt, is dit voordeliger dan dat je deze koopt en zit alles erbij inbegrepen, dus spelinstructies, laserguns, versiersels en diploma’s. Je hoeft dus alleen nog maar het eten en drinken en de locatie te regelen. Het spel kan zo spannend mogelijk gemaakt worden, als je maar zelf wilt. Ook is het zo gaaf, aangezien je het in teams speelt, dus gezellig met elkaar in beweging bent en het een adrenalinekick geeft. Dit komt mede door de lange tijdsduur en de obstakels, waardoor je nooit weet of je afgeschoten wordt. Hierdoor zal iedereen alles geven om de tegenstanders te verslaan. 

Waar kan ik lasergamen?

Lasergamen kan in principe overal als je een lasergameset huurt. Hierdoor hoef je niet een heel eind te rijden naar een bepaalde locatie. Je kan zowel buiten als binnen lasergamen en zelfs thuis. Zo kan je het in de tuin spelen, als je een grote tuin of erf hebt of op een voetbalveld, in een gymzaal of in het bos. Als er iemand ineens later komt is dat geen probleem, want je kan het zo vaak spelen als je maar wilt en het ook verplaatsen naar een ander tijdstip, als je het zelf organiseert. Ook kan je het zowel in het licht als in het donker spelen. Bij sommige locaties zal je zelf obstakels moeten regelen of huren en op sommige locaties is dit al aanwezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gymzaal of bos, waar je genoeg obstakels hebt om achter te schuilen. Als je lasergamen huurt bij een bedrijf, zullen zij de locatie regelen, waardoor het kan zijn dat je langer moet rijden en je meer zal moeten betalen dan wanneer je het zelf organiseert en alleen een lasergameset huurt. Wij raden je daarom ook aan om een lasergameset te huren bij lasergamesethuren.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *