Een vijftigste verjaardag in aantocht? Huur een opblaasfiguur

Opblaasfiguren

Dat wanneer je je vijftigste verjaardag bereikt ‘Abraham ziet’, dat is een soort van traditie in Nederland die nagenoeg iedereen kent. Deze traditie komt meestal tot uiting door het opstellen van een (afbeelding van een) pop die Abraham moet voorstellen. Wanneer een vrouw deze leeftijd bereikt wordt dan een vrouwelijke variant van deze pop (Sarah) neergezet. Soms wordt met deze pop met een kwinkslag gereageerd op het bereiken van de leeftijd van vijftig jaar door de jarige. Maar wat sowieso geldt, is dat het plaatsen van zo’n pop in de voortuin van de jarige een enorm feestelijk effect bewerkstelligt. Zo’n pop kun je uiteraard op verschillende manieren vormgeven. Als je voor een makkelijke en snel gerede variant wilt gaan die toch erg leuk uitpakt, dan vormen opblaasfiguren waarschijnlijk de beste optie. Uiteraard hoef je zo’n opblaaspop niet te kopen. Je kunt ‘m gewoon voor een aantal dagen huren, iets dat qua prijs dan ook al snel een gunstige deal is.

Opblaasfiguren

Huur je opblaasfiguren bij een betrouwbare verhuurder

Wanneer je besluit een opblaasfiguur te huren, dan is het aan te bevelen dat je dit doet bij een verhuurder die aan de volgende voorwaarden voldoet:

• Ga in zee met een aanbieder die je gehuurde pop kan brengen en ophalen bij je thuis, maar waar je ook zelf de pop kan komen ophalen als dat je voorkeur geniet.

• Kies een verhuurder die al jarenlang positieve recensies kan voorleggen.

• Ga voor een bedrijf dat zijn opblaasfiguren na elke verhuurbeurt grondig reinigt. 

• Zorg ervoor dat je een verhuurder kiest waar je ook meteen een opblaasmachine kunt huren.

• Pré: kies een aanbieder die verschillende varianten Abraham- en Sarah-poppen heeft. Zo kun je altijd een pop kiezen die op welke manier dan ook doet denken aan de jarige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *