‘’Een goede DJ is niet goedkoop en een goedkope DJ is niet goed’’

​Heb je ooit de uitdrukking gehoord: ‘’Een goede DJ is niet goedkoop en een goedkope DJ is niet goed?’’ Als je het nog niet eerder hebt gehoord, dan vertelt Funky Vinyl je de waarheid erachter! Het plannen van je bruiloft kan maanden, zelfs jaren duren. Kleding shoppen kan een paar weken duren, je geloften kunnen een paar minuten duren, maar je feest, je muziek, je entertainment… Dat is het gebied waar je je tijd aan wilt besteden als het gaat om het plannen van de ervaring voor je gasten! De overvolle dansvloer, het dansende bloemenmeisje en de huidige trending songs zijn slechts een paar dingen die uw gasten zullen onthouden voor een mensenleven.

Meer dan alleen muziek

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is het werk van de DJ veel meer dan alleen muziek maken. Een professionele bruiloft DJ inhuren is één van de belangrijkste dingen die je kunt doen voor het succes van je bruiloft! Zij bepalen de sfeer, lezen de menigte en doen alle belangrijke aankondigingen. Elke DJ kan muziek draaien, maar waar je je echt niet op moet verkijken, is hun vermogen om gastheer te zijn van de receptie.

Een getalenteerde bruilofts-dj weet wat hij moet spelen, maar ook wat hij niet moet spelen. Heb je ooit op de dansvloer gestaan en hoor je je favoriete nummer dat je aan het dansen krijgt, langzaam overgaan in een langzame song? Er is geen snellere manier om de sfeer op de dansvloer te doden dan met het onvermogen om de menigte te lezen.

Een DJ brengt je bruiloft tot leven

De locatie, de jurk, de bloemen, het eten, de taart, de aankleding… Al die dingen zullen prachtig zijn en de sfeer van je bruiloft creëren. Die foto’s blijven voor altijd. Maar de DJ en entertainment zullen je feest tot leven brengen en de eeuwige herinneringen van de gasten en hun ervaring creëren. 


Bron: www.funkyvinyl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *