Een gaaf buurtfeest met silent disco

silent disco huren

Wil je een echt gaaf buurtfeest organiseren tegen een voordelige prijs? Dat kan door een silent disco te huren. Wij vertellen jou waarom een buurtfeest zo leuk is, de voordelen van silent disco en hoe je het regelt, zodat jij ook aan de slag kan gaan.

Waarom een buurtfeest?

Een buurtfeest is ideaal om in contact te komen met nieuwe buren en ze te leren kennen, maar ook om een betere band met de buren op te bouwen. Zo leer je jouw buurt nog eens kennen en kunnen jullie dingen bespreken die belangrijk of leuk zijn. Bovendien kan je het overal organiseren met een silent disco, dus het kan op een plein, voetbalveld, in de tuin, op het balkon, maar ook binnen in huis, in een buurthuis of in een gymzaal. Net hoe groot de locatie moet zijn, zodat iedereen voldoende kan bewegen. Verder kan je met een silent disco het voor zoveel mensen organiseren als je wilt, dus de hele buurt of wijk kan meedoen. Zorg er alleen voor dat ze het wel weten. Een leuk thema is zeker ook leuk en aan te raden. De lampjes aan de zijkanten van de koptelefoons zullen ook een leuk effect geven. Iedereen zal plezier hebben en heerlijk meedansen.

De voordelen

Een silent disco brengt diverse voordelen mee. Zoals eerder gezegd kan het overal en met zoveel personen als je maar wilt. Daarnaast komt iedereen ook meteen in beweging, doordat ze echt mee zullen dansen. Ze kunnen met elkaar praten door het volume zelf te bepalen. Niemand zal bovendien geluidsoverlast ervaren en je zal zelf ook geen last hebben van omgevingsgeluiden. De koptelefoons gaan wel 8 uur mee en het bereik van de zenders is tot wel 200 meter. Aan de kleur van de lampjes aan de zijkant van de koptelefoon kan iedereen van elkaar zien naar welke zender hij/zij luistert. Zo kan er met elkaar gedanst worden. Bovendien kunnen er meerdere zenders gehuurd worden, zodat iedereen naar zijn favoriete muziek kan luisteren. Dit geeft een leuk effect, omdat de één staat te springen en de ander rustig heen en weer aan het bewegen is. Voor extra interactie zijn DJ’s en dansers ook zeker leuk om in te huren. Je bepaalt volledig zelf hoe je het feest organiseert en hoe gaaf het dus wordt.

Zo regel je het

Een silent disco kan je het beste huren, omdat dit veel goedkoper is dan het kopen van een silent disco set. Bovendien heb je alle vrijheid in het organiseren. Je kan zelf weten waar, wanneer, voor hoeveel personen en voor hoeveel dagen je het huurt. Zo kan je zelfs de volgende dag nog doorfeesten of nog met vrienden een feestje bouwen, als je het voor meerdere dagen huurt. Kies een leuke locatie met DJ’s of muziek dat je afspeelt via je laptop of telefoon. Vervolgens regel je extra attributen, zoals een drankspel, beamer, rookmachine en ledverlichting. Zo wordt de sfeer heel gezellig. Regel eten en drinken en tafels en stoelen, want iedereen zal na een tijd wel zweten van het dansen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een frietkraam of barbecue. Als het gaat regenen en je geen locatie binnen hebt, kan je ook nog een tent huren. Zorg dat alles vooraf geïnstalleerd is en goed werkt en kies eventueel voor een leuk thema, zoals een foute party. Met een silent disco huren organiseer jij zo echt een gaaf en onvergetelijk buurtfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *